Menu Show main menu
Back to top
agitator-invites

Twitter mee #OJCNirwana

Agitator invites:

AGITATOR INVITES: Them Filthy Robots & Save Your Sympathy

Agitator komt naar Nirwana! Maar dat doen ze niet alleen. Deze 'onruststokers' nemen o.a. Them Filthy Robots en Save Your Sympathy met zich mee.

Agitator staat ook wel bekend als: Aanstoker, Ophitser, Oproerkraaier, Oproermaker, Opruier, Onrustzaaier, Onruststoker, Provocateur en Politieke opruier. Met deze genadeloze brute “in your face” muziek, opzwepende gitaarriffs en een ongemeen felle ritmesectie, beukt Agitator erop los en blijft beuken van begin tot eind. Wat uitmond tot een strakke, enthousiaste en energieke live-show!

In regio Deurne/Eindhoven zijn diverse podia meerdere malen weggeblazen. Agitator bestaat uit zeven man die verschillende stijlen samensmolten tot "rap-over crosscore". Het best te omschrijven als een filtering van bands als Rage Against The Machine, Linkin Park en Biohazard. 

Stilstaan is geen optie, je wordt meegesleurd door de #1pit-hit supplier Agitator!

Enkele citaten uit live-recensies:

“Dit jaar geen start met een gezapig beginnend regionaal bandje maar een band die er meteen vol in ging. Tijdens de energieke pompende live-show baanden de twee rappers zich een weg door de harde strakke groove die de band de tent inblies. De beste start in 40 jaar Nirwana Tuinfeest ooit. “

“Een energieke act waarbij het publiek wel mee moet gaan!”

“Vette ‘right in your face’ act, wat zeker wel past bij de stijl van deze band.”

“Nog nooit een band net zo hard of harder zien eindigen dan dat ze begonnen.”

 

Them Filthy Robots
Them Filthy Robots kraakt, piept, knarst en buldert! Dissonant, met oog voor melodie, bruut als een oerkracht, maar dan subtiel. Alles voor de groove, van de bijtende vocalen via een gitaarsolo ploeterend naar een oorverdovende climax om vervolgens alles weer klein te maken tot de essentie van het originele idee. Them Filthy Robots is spanning en gevaar gevangen in muziek. Them Filthy Robots laat zich inspireren door grootheden als QUOTSA, Fu Manchu en …

Save Your Sympathy
Een energieke band onder leiding van een onwijs sexy drummer. Save Your Sympathy heeft een eigen stijl in zowel de muziek als in de krachtige shows! De muziek is een combinatie van verschillende genre's, maar het beste te omschrijven als krachtige hardrock met veel metal elementen! De live shows hoeven niet beschreven te worden, daar moet je gewoon bij zijn!!!!