Menu Show main menu
Back to top
CloudMen-band-pic

Twitter mee #OJCNirwana

Cloudmen & NIRWANA

Optredens bij Nirwana:

Zaterdag 07 Dec 2013

Foto albums bij nirwana:


Cloudmen

Deze Deurnese rockers stonden op het begin van het seizoen al eens binnen, maar dan in een akoestische set in het voorprogramma van Jones. Deze avond laat CloudMen zien waar ze echt toe in staat zijn! Stoner waar je u tegen zegt!

Deze vier mannen met elk een eigen voorkeur voor muziek, hebben elkaar gevonden, na een lange zoektocht over eindeloze paden en donkere gehuchten, onder een dik wolkendek van pure simpliciteit, melodieuze rondingen en strakke lijnen.De muzikale diversiteit, motivatie en onderlinge samenhang leidde al snel tot een unieke rock-sound met hier en daar wat pop, funk en blues invloeden. Met oud bandleden van de Deurnese band Testing John en sterk beïnvloed door bands als FooFighters, Pearl Jam, QOTSA, The Strokes, The White Stripes, RHCP, Kings of Leon, en meer.

Juryrapport van 0492 poppodium 2013:

"Als je veel bewegende koppen in het publiek ziet en de voetjes tikken mee op de vloer, dan weet je dat het goed zit” Jullie stralen op tal van vlakken volwassenheid uit en komen als band doordacht over. We horen een strakke band met prima composities, een goede stoner sound en aanschouwen muzikanten die weten waar ze mee bezig zijn. Band met een goede dynamiek. De bassist speelt met een dragend en groovend karakter. Fijn dat hij ook niet altijd de grondtoon pakt. Kick en bas sluiten perfect op elkaar aan. De zanger zingt heel steady, heeft een sound die naadloos aansluit op de sound van de band en laat ons af en toe terug gaan naar die geweldige rockzangers uit de vroege jaren ’90 (Vedder)."

"Over de sound is nagedacht: mooi gitaargeluid, mooie baseffecten."

Meer info over CloudMen:
Website: http://www.cloudmenmusic.com/

Facebook: http://www.facebook.com/CloudMenBand