Menu Show main menu
Back to top
Dave-Vermeulen-en-Voltage FotoDCDhead

Twitter mee #OJCNirwana

Dave Vermeulen & voltage & NIRWANA

Optredens bij Nirwana:


Dave Vermeulen & voltage

DAVE VERMEULEN & VOLTAGE 2 APRIL IN NIRWANA!

Dave Vermeulen, bekend van The Voice of Holland, staat samen met zijn band Voltage op 2 april in Nirwana! De band maakte bij Giel! een tour door heel Nederland bekend, maar blijft zaterdag 2 april dicht bij huis. Frontman Dave is met zijn tweede plek bij The Voice of Holland binnen korte tijd heel populair geworden.

Het debuutalbum van Voltage, ‘Travellin’ Men’, werd in april 2015 al in Nirwana gepresenteerd en nu staan ze dus ongeveer een jaar na dato weer bij Nirwana op de planken. Kaarten zijn verkrijgbaar via onze site!

Voltage, in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen , is een 70’s rock band uit de regio Eindhoven. De band bestaat uit 4 bebaarde, woeste mannen. Dave, Gijs, Bob en Bart laten zien hoe rock’n roll gespeeld dient te worden. Geïnspireerd door bands als Status Quo, Rolling Stones en ZZ top zetten de brabanders een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer.

Met de EP “Voltage” maakt de band in 2013 haar debuut. In beperkte oplage volgt een jaar later de EP “The Story So Far” die binnen een maand ram uitverkoopt. Het debuutalbum “Travellin’ Men” wordt in april 2015 gepresenteerd in poppodium Nirwana. De band speelt vervolgens shows met Status Quo grootheden John “Rhino” Edwards en John Coghlan en The Delta Saints.

Ook voor het komende jaar loopt de concert agenda al flink vol en werkt de band toe naar de grotere podia en festivals van Nederland.

3Voor12 “De mannen slagen er goed in om het divers, gevarieerd en eigentijds te houden, zonder dat eerbetoon aan hun grootmeesters te verliezen.”

Rockportaal “Op het podium maakt de groep een overdonderende indruk.“

FileUnder “De heren houden zich bezig met pre‐hairmetal hardrock, boogie, bluesrock en southern rock en kennen hoorbaar hun klassiekers uit die genres.”

Voorprogramma: D.C. Dedly’s 

Tickets:  https://secure.muziekagenda.nl/tickets/dave-vermeulen-en-voltage/202