Menu Show main menu
Back to top
DEARWORLD

Twitter mee #OJCNirwana

Dearworld & NIRWANA

Optredens bij Nirwana:

Zaterdag 17 Mei 2014

Foto albums bij nirwana:

17 mei 2014 - Dearworld

Dearworld

Het geluid van DEARWORLD laat zich het beste omschrijven als rauwe rockende electronica, waarbij de damp van hun analoge synthesizers afstoomt. Een drummer met de hartslag van een drumcomputer, en een frontman die het beukende geheel niet alleen naar een hoger, maar met zijn teksten ook zeker naar een dieper level tilt, dragen bij aan de unieke sound van deze band. Live staan zij garant voor een energieke show in de stijl van Belgische bands als Goose en Soulwax, maar laat ze ook horen de diepere, rustigere nummers meester te zijn.

DEARWORLD werd zo'n vijf jaar geleden opgericht. In de loop van de jaren hebben zij verschillende muzikale paden bewandeld. Live hoor en ervaar je een mix van verschillende stijlen zoals rock, electro, house en pop komen voorbij en neemt de band je mee op een reis door de jaren 80, tot ergens in de verre toekomst!.. Are you ready to dance?!

DEARWORLD heeft inmiddels al een geduchte live-reputatie opgebouwd. Zo waren zij afgelopen jaar nog te zien op festivals als Paaspop, Nirwana Tuinfeest, FestyLand, 7th Sunday en Zwarte Cross. Ook waren zij regelmatig te gast bij 3FM. En nu is daar dus het langverwachte debuutalbum, dat werd opgenomen met producer Wouter Budé en gemixt door topproducer Howie Beno (o.a. Tom Jones, Depeche Mode en Blondie). Vanaf nu knalt DEARWORLD dus niet alleen op het podium, maar ook in je huiskamer, auto EN op de dansvloer snoeihard uit de speakers!!