Menu Show main menu
Back to top
Prinz-Klauz-Promo-7

Twitter mee #OJCNirwana

Prinz Klauz & NIRWANA

Optredens bij Nirwana:

Zaterdag 26 Nov 2016

Zaterdag 17 Maart 2012

Foto albums bij nirwana:

26 november 2016 Prinz Klauz

Prinz Klauz

In 2012 won Prinz Klauz met de Heavy Metal Show op-een-haar-na de Clash of the Cover Bands Benelux. Na een lange serie optredens op grote en kleine festivals en poppodia, is inmiddels de nieuwe TRIBUTE tour 2015-2016 gestart.

TRIBUTE TO THE HEAVY METAL HEROES 

De nieuw energieke “Tribute to the Heavy Metal Heroes” show is een ode aan de helden van de Heavy Metal waarbij zij de diverse stromingen (oa Nu- , British en Industrial) binnen dit genre aan bod laten komen. Naast de vaandeldragers Metallica, Iron Maiden, Motorhead, Black Sabbath, Ronnie James Dio, Judas Priest en Rammstein, kun je diverse verrassingen, gastmuzikanten maar ook eigen interpretaties verwachten.

Een gevarieerd programma voor een breder publiek, want Prinz Klauz laat zien dat concessie-loze heavy metal toegankelijk kan zijn, vol met herkenbaarheid voor zowel de kenner als de leek. En heel bijzonder … full surround geluidseffecten!

PODIA

Naast de 013 Tilburg stond Prinz Klauz inmiddels in de Effenaar Eindhoven, De Vorstin in Hilversum, Paard van Troje in Den Haag en een hele reeks van festivals en poppodia op het lijstje, waaronder Paaspop, Lowlands en Festyland.

De band gedijt het beste als het letterlijk en figuurlijk de ruimte krijgt om los te gaan, met hier en daar een vette knipoog. Want het hoeft allemaal niet zo serieus.

Meervensedijk 4, Lierop. Daar moet je 26 november zijn!