Menu Show main menu
Back to top
Club-N-poster-copy

Twitter mee #OJCNirwana

Club N & NIRWANA

Optredens bij Nirwana:

Foto albums bij nirwana:

11 oktober 2014 - Club N

Club N

Puinhoop Kollektiv

Dit energieke/interactieve trio draait een mix van alles wat los en vast zit tussen trap, moombahton, house, feest en hardstyle. Lokale kermis, kroeg, feestzaal, club of festival…zet de DJ-booth klaar en de heren van Puinhoop Kollektiv maken het feest! Hun snelle knalplatenkeuze wordt gedurende de avond gecombineerd tot een polonaise. Het afgelopen jaar bracht dit ze onder andere Solar, 7th Sunday, Wish, Paaspop, Weekend Magnifiek, Zo. Festival, Defqon.1, Paperclip Festival en Knaltival. Dit party-trio gaat hard! Hun eerste mixtape sloeg goed aan, daaruit volgde hun rework i.s.m. Kid de Luca op Major Lazer’s single „Hold The Line”. Een prima stukje feestgeweld volgens DJ MAG NL. Grote plannen liggen klaar voor dit trio qua remixes, tracks en een eigen single.

Funkmaster B

Deze man is wereldberoemd in de omgeving Beek en Donk/Gemert en klaar om de rest van Zuid-Oost Brabant over te nemen. Als huis-DJ staat hij elk jaar op WiSH Outdoor en Zo. Festival, afgelopen jaar ook op Peteyfest en hij deelde de stage daardoor met namen als Rehab, Bassjackers, Chuckie en Sander van Doorn. Hij weet als de beste hoe je een feestje moet openen!

Lazy Jacks

Deze twee dj’s/producers uit Tilburg/Asten-Heusden hebben onlangs hun eerste EP gereleased op Betty Beat Records. En dat is een voorbode voor meer, want de tracks rollen eruit als warme broodjes over de toonbank. Als dj’s stonden ze afgelopen festivalseizoen al op WiSH Outdoor, Zum Schluss en natuurlijk Peteyfest. Nu is het clubseizoen weer begonnen en is Club N er als eerste bij om hun aanstekelijke electro-house naar binnen te halen. Fistpumpin’, je weet.

DJ Johnnyy

John van Lieshout komt zelf uit Lierop en is zeker geen onbekende! Nuchter en vrolijk met soms te veel energie! Deze alleskunner is al vanaf 2004 bezig met zijn DJ carrière en is een DJ waar je alle kanten mee op kunt. Door zijn jaren lange ervaring als DJ heeft hij een brede muzieksmaak opgebouwd, waarmee hij Club N als geen ander kan openen!