Menu Show main menu
Back to top
RSS

Twitter mee #OJCNirwana

Rattlesnake Shake & NIRWANA

Optredens bij Nirwana:

Maandag 03 Maart 2014

Maandag 20 Feb 2012

Foto albums bij nirwana:


Rattlesnake Shake

Optredens in Nirwana:

3 maart 2014
20 februari 2012
7 maart 2011 
7 februari 2005
11 februari 2002

Al meer dan 20 jaar houdt Rattlesnake Shake een ongekende reputatie hoog. De balans tussen heftig en hitgevoelig is al jaren een schot in de roos en de in Oss gerijpte mannen weten telkens van elk optreden weer een waar spektakel te maken. De stijl laat zich het beste omschrijven als 'Cock Rock', rock met ballen dus! De set is opgebouwd rond een mix van gemanipuleerde pop/rockklassiekers, allen met de nodige jus overgoten zodat ze het label Rattlesnake Shake mogen dragen.

Onder de hoogtepunten van de afgelopen jaren waren onder andere het winnen van de Clash of the Coverbands van 1600 inschrijvingen, diverse singles in de hitlijsten, spelen op podia zoals Paradiso, 013, Effenaar en festivals zoals Paaspop en Festyland om er maar een paar te noemen. Ook bij 3FM zijn de mannen geen vreemden door diverse optredens in programma's van Giel Beelen, Rob Stenders en Martijn Muis.

Ze doen zichzelf eer aan door telkens weer hun oude vel af te schudden en vernieuwend en fris voor de dag te komen. Met een nieuwe gitarist en een set vol nieuwe ideeën zijn de mannen weer klaar voor het volgende hoofdstuk in dit muzikale rockboek!

Rattlesnake Shake doet gewoon nog steeds waar ze het beste in zijn. Keihard rocken en kiezen voor gevarieerde en originele invalshoeken. Humor, spelvreugde en energie zijn belangrijke kenmerken van deze muzikale slangenmensen. In dit leven zijn een aantal dingen zeker, belastingen betalen is er één van, uit je dag gaan bij Rattlesnake Shake een tweede!