Menu Show main menu
Back to top
2016-St-Tropez 90-Day-Jane

Twitter mee #OJCNirwana

St. Tropez

St. Tropez is een nieuwe Yachtpunk band uit Amsterdam. De leden van Go Back To The Zoo besloten om nieuwe band te beginnen, met nieuwe muziek. De laatste keer dat de mannen nog als Go Back To The Zoo het podium betraden was op Nirwana Tuinfeest 2015.

De vorig jaar uitgebrachte Ep werd meteen opgepikt door hippe engelse muziekblogs als DIY en NME. Sindsdien maakt St.Tropez veel indruk met hun live shows, van de popronde tot Noorderslag en op verschillende festivals in binnen en buitenland.

 

Support act: 90 Day Jane

In 2008 verscheen er een lugubere blog op Internet, waarin “Jane” aankondigt in 90 dagen af te tellen tot haar zelfmoord. Is het echt? Is het nep? Aandachtrekkerij of een serieus probleem van deze generatie over hoe om te gaan met internet en sociale media? Uiteindelijk blijkt het gelukkig een hoax op internet die een vlucht nam, zoals het zo vaak gaat op internet.

90 Day Jane haalde de blog uit de lucht met de opmerking “I have great disappointment with my generation and its obvious obsession with celebrity culture rather than their fellow man”. En dat inspireerde ons dan weer wel. Blijven we met z’n allen een ideale wereld voordoen op Social Media? Is het beroemd worden echt een obsessief doel? Of moeten we gewoon met vrienden en bekenden er een toffe tijd van maken? Biertje drinken, muziek maken en daarmee leuke mensen ontmoeten! Dat is volgens de band 90 Day Jane de essentie!

Na de oprichting als samensmelting uit twee ervaren bands (Stone44 en Failer) werkt 90 Day Jane enthousiast aan een eigen repertoire en een strakke live-show! Niet zonder succes! Inmiddels zijn we ruim 50 live-shows verder en zijn de kritieken lovend “In your face! Zoals Rock & Roll hoort te zijn! 90 Day Jane is een band met een enorme drive die vol enthousiasme en plezier op het podium staat!”

90 Day Jane speelde onder meer samen met Handsome Poets, Rigby en Face Tomorrow.

 

 

Tickets voorverkoop €6,- https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/93XAP9PE/language/nl