Menu Show main menu
Back to top
SundaySun2014hi-12

Twitter mee #OJCNirwana

Sunday Sun en voorprogramma Unknown Jet

 

De geschiedenis van Sunday Sun brengt ons terug naar een kroeg, een tijdje terug.  4 mannen vallen in beschonken toestand in het ochtendgloren de kroeg uit. Al genietend van een te gekke avond, lallend over straat, ontstaat het idee om een bandje te beginnen. Met het ochtendzonnetje op de bol bij het krieken van een nieuwe zondag, is de bandnaam al begonnen. Nu nog de muziek...

Die muziek volgt snel want na een aantal EP's en hun debuutalbum 'we let go', hebben ze nu hun nieuwste single uit; 'When We Kiss'. Met optredens op Concert At Sea, Noorderslag en natuurlijk in onze eigen tuin op het Tuinfeest, hebben ze al flink wat concerten in de benen. De boeking eind november 2015 kwam voor deze mannen, die druk doende zijn met nieuw materiaal, te vroeg. Maar op 23 april zijn ze klaar om Nirwana binnen te laten shinen.

Als opwarmer zal Unknown Jet het voorprogramma verzorgen. Deze lokale helden hebben al dusdanig vaak op het podium van Nirwana gestaan dat het gerucht gaat dat ze onder het podium logeren. Pete, Graat, Face, Magic Fingers en Jozef halen de inspiratie voor hun 'melodieuze high performance rock 'n roll' bij bands als Foo Fighters en Oasis. En ze zullen met hun aanstekelijke eigen nummers dan ook met weinig moeite Nirwana gaan opwarmen voor Sunday Sun!

 

Tickets zijn te koop voor €6,- in de voorverkoop en €7,- aan de dag kassa. Voor leden €6,- aan de dag kassa.

https://secure.muziekagenda.nl/tickets/sunday-sun/199

 

De nieuwe single van Sunday Sun: