Menu Show main menu
Back to top
bandalbergen

Twitter mee #OJCNirwana

The Dirty Daddies

CARNAVAL IN NIRWANA MET THE DIRTY DADDIES!!

Carnaval in Nirwana wordt een groot feest met deze 7-koppige spektakelband die in hoog tempo een aaneenschakeling van hits op je zal afvuren.
Het begrip ‘coverband’ krijgt een totaal nieuwe lading: iedere hit vloeit na maximaal één minuut al naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top 2000 die als een tornado over een meezingende, springende en hossende menigte dendert.

In hun eerste jaar stond de agenda van dit in het wit getooide gezelschap al tot de nok vol waardoor de heren in no time dé nieuwe sensatie in festival land zijn geworden.

The Dirty Daddies nemen je mee van Bon Jovi via Queen naar Michael Jackson, van de klassiekers uit de 90′s en de hits van nu, naar Marco Borsato en Kiss.

Ook grootse show elementen worden niet geschuwd: verwacht een douche aan confetti, knallende CO2 kanonnen en een stortvloed aan muzikaliteit, een waar spektakel voor jong en oud!

Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en genieten van een uitzonderlijke mix van de beste partyknallers die de wereld heeft voortgebracht!

 

Dat kan niet missen op carnavalsmaandag!