Menu Show main menu
Back to top
TLIS

Twitter mee #OJCNirwana

The Last Indian Summer

Een zanger uit het Brabantse Someren met een viertal Limburgse instrumentalisten die een krachtige pot jaren ‘60/’70 psychedelica komen voorschotelen.

Sinds begin 2013 zijn de 5 jongens bezig, en hebben in korte tijd al een aantal flinke stappen weten te zetten. Wat begon als een uitprobeersel eindigde als een verslaving, na de 1e repetitie konden ze er al geen genoeg meer van krijgen. Het klikte muzikaal zo goed dat ze na een paar repetities al hun 1e optreden in het vooruitzicht hadden. Met  nog veel optredens voor de boeg, de 1e echte demo’s (opgenomen in Electrosaurus Southern Sound Studio, de thuisbasis van DeWolff) blijven de jongens gemotiveerd om de sprint vol te houden.

Met als invloeden bands als Radio Moscow, Jimi Hendrix, Deep Purple en Led Zeppelin zijn ze niet bang om gas te geven, bluesy gitaarpartijen met een flinke fuzz er over, snelle ‘jazzy’ drumritmes, doffe basgrooves en een gillende Hammond omschrijven een beetje het geluid wat ieder luisterend oor in wordt gepompt. Hoewel er ook een hoop momenten in zitten waar ze je meenemen naar een psychedelische droomwereld. Energie, Rock ’n Roll, Psychedelica, een goede vibe, dit is wat de jongens hebben te bieden, en dat zullen ze zeker blijven doen! Het luisteren/ kijken waard!