Menu Show main menu
Back to top
banner-release-show

Twitter mee #OJCNirwana

Voltage Album Presentatie

Voltage (Eindhoven) speelt strakke 70's rock'n roll die klinkt als een up-to-date versie van Status Quo en AC/DC. De shuffle is terug en dendert als een ontspoorde trein door je oren heen.

In 2011 wordt Voltage opgericht als blues en rock'n roll coverband. 2 jaar lang wordt er veel podiumervaring opgedaan waarna in september 2013 het eerste eigen werk verschijnt op de titelloze debuut EP 'Voltage'.

De nummers 'Back Home' en 'Have you seen the weather outside' zijn zo'n succes dat Voltage door gaat met schrijven. Eind 2013 wordt besloten om een jaar lang iedere maand een track uit te brengen. Niet denken, maar doen en eruit halen wat erin zit!           

Inmiddels is Voltage ruim 8 maanden bezig met het schrijven, opnemen en uitbrengen van nieuwe nummers. Grote successen worden gehaald met 'Travelling Man' (Classic Rock Magazine) en de videoclip van 'Cruizin'. Live weet de band met z'n strakke shuffle en jankende gitaren ieder publiek te verrassen.

In september 2014 brengt de band een 2e EP "The Story So Far" uit met o.a. 'Travelling Man' en 'Cruisin'. De EP is te beluisteren via alle bekende streaming en download services. Het debuutalbum van Voltage zal op 18 april gepresenteerd worden tijdens een dikke releaseparty bij poppodium Nirwana in Lierop.

 

Who's Coming???