Menu Show main menu
Back to top
Nirwana-Hollandse-Speciaalbieravond-facebookomslag

Twitter mee #OJCNirwana

Koningsnacht; Hollandse Speciaalbieravond

Als op 27 april Prins Pils zijn verjaardag weer viert, kleurt heel Nederland weer oranje en haalt heel Lierop de ijzeren ballen weer van stal. In Nirwana kan je deze extra feestdag de avond ervoor al starten, want vanaf 20.00 uur staan de deuren al wagenwijd voor je open.

Traditioneel deze avond is de bekendmaking van de winnaar van de groepenwedstrijd. Met dit jaar 4 kanshebbers. Van vorig seizoen doet de band Baksteen nog mee omdat ze het net na de Koningsnacht van vorig jaar georganiseerd hadden. De winnaars van vorig jaar, Birdcage, is er dit seizoen ook weer bij. De mannen van Lierop 4 (Pierre du Vaîn day) en Rag Fest gaan ze dit jaar proberen van de troon te stoten.

Dit jaar iets nieuws tijdens de pré-birthday van Koning Willy. Namelijk Speciaal Bieravond. En om in de stemming te blijven van dit oranje kleurige volksfeest, een Hollandse Speciaal Bieravond. De lekkerste speciaal biertjes worden geselecteerd en gepresenteerd. Zo kun jij dit feestje heerlijk beginnen onder het genot van de lekkerste drankjes!