Menu Show main menu
Back to top
poster-v2

Twitter mee #OJCNirwana

Nirwana presents: Popronde Bands

POPRONDE 2017 kent ook dit jaar weer heel veel opkomende nieuwe artiesten uit Nederland. De popronde evenementen vinden alleen plaats in de “grote” steden. Nu is Lierop niet de grootste stad die we kennen, ondanks dit gegeven is het toch gelukt ook popronde bands naar Lierop te trekken! Op zaterdag 16 december zullen er namelijk twee popronde bands in Nirwana spelen. Het gaat om PEER en TONY CLIFTON, dit zijn twee moddervette bands die Nederland aan het veroveren zijn! Ben je nieuwsgierig hoe deze jonge bands het publiek volledig los kunnen laten gaan, kom dan op 16 december naar Nirwana!

Tony Clifton

Dit drietal heeft tijdens de Popronde tour alle hoeken en gaten van Nederland gezien met wel 22 shows in totaal (van Sittard tot Groningen tot Haarlem en daar tussenin). Behalve Lierop... Tijd om daar verandering in te brengen! Zaterdag 16 december komen ze hun pop-punk in Nirwana showen.

PEER

Gooi een jonge Elvis Costello samen met Lucas Hamming en Arctic Monkeys in een blender, voeg een eetlepel vitamines toe en je krijgt PEER. Deze band is de tweede band van de avond op zaterdag 16 december in Nirwana.

Dit viertal uit Zeeland heeft meegedaan aan de Popronde tour en hebben daar met 18 gigs hun muziek aan de Nederlandse steden laten horen (denk aan Eindhoven, Nijmegen, Dordrecht, Hengelo, Heerlen, Zutphen, Oss, etc.). Nu gaat het toch niet gebeuren dat ze Lierop gaan missen in dit lijstje...