Menu Show main menu
Back to top
Omslagfoto-kubbtoernooi-01-55

Twitter mee #OJCNirwana

Open Lierops Kubbkampioenschap Jeugd

Het open Lierops Kubbkampioenschap komt dit jaar met een competitie voor de jeugd. Op zaterdag 17 juni barst de strijd los. In drie leeftijdscategorieën gaan we uitmaken welk team zich het beste kubbteam van Lierop mag noemen en de ‘Kubb met de grote oren’ mee naar huis neemt. Het spel is vrij simpel maar oh zo spannend. Met houten stokken moet je proberen de blokjes van je tegenstander omver te werpen. Wie als eerste de blokjes van de tegenstander en het Konings-blok omvergooit wint de wedstrijd. 

In de leeftijdscategorieën 4 tot en met 7 jaar, 8 tot en met 10 jaar en 11 tot en met 15 jaar kan je meedoen. Hoe werkt het:

– Maak een team tussen de drie en zes spelers in jouw leeftijdscategorie.

– Zoek een goede coach, dit kan iedereen zijn, maar hij of zij moet minimaal 16 jaar oud zijn.

– Verzin een goede teamnaam.

– Meld je aan op kubbkampioenschaplierop@gmail.com met je teamnaam, aantal spelers plus de leeftijdscategorie.

– Zet het in onderwerp ‘Jeugdkubbkampioenschap’ 

– Kom op 17 juni om 8:30 uur met je team naar Nirwana.

– Inschrijfgeld bedraagt 2 euro per deelnemer dit is inclusief een stempelkaart wat je recht geeft op drankjes, lunch, chips, schminken en toegang tot het springkussen.

De organisatie is wederom in handen van Nirwana en Scouting Lierop. Heb je nog nooit Kubb gespeeld? Geen probleem, we beginnen ’s ochtends met een demonstratie en speluitleg. Hou jij wel van een spelletje? Vraag dan snel aan je vriendjes en/of vriendinnetjes of ze mee willen doen want dit is je kans om Lierops eerste jeugdkampioen kubben te worden. De opbrengst gaat naar de Bevers van Scouting Lierop die dit jaar 15 jaar bestaan, dus je steunt ook nog eens een goed doel. Als dat geen hout snijdt, weten wij het ook niet meer.