Menu Show main menu
Back to top

HOE HET ALLEMAAL BEGON

De groepenwedstrijd is jaren geleden opgezet door het bestuur van Nirwana om groepen de kans te geven om zelf een mooie avond in Nirwana te organiseren. Het doel van de wedstrijd is de hoogste bezoekersaantallen en omzet behalen. Al verschillende groepen hebben deze kans gegrepen en hebben een mooie avond in elkaar gezet. Leuk om te weten is dat Greenpop al meerdere keren heeft meegedaan en de wedstrijd heeft gewonnen. Greenpop heeft 400 bezoekers binnen weten te halen en daarnaast het meeste bier vertapt in Nirwana ooit!

De bekendmaking van de winnaar van de groepenwedstrijd is elk jaar met de zeroes party in Nirwana. Degene met de hoogste omzet wint de wedstrijd en gaat er vandoor met een mooie prijs.

DOEL VAN DE GROEPEN WEDSTRIJD

Je krijgt de kans om een avond te organiseren bij Nirwana. Je mag die middag/avond helemaal zelf in elkaar zetten. Wel wordt er van je verwacht dat je het plan met ons overlegt voordat deze middag/avond is zodat we niet voor verrassingen komen te staan want er zijn regels waaraan Nirwana zich moet houden.

KOSTEN EN REGELS

Er zijn kosten die gemaakt moeten worden om een activiteit te organiseren. Deze kosten worden vergoed tot maximaal €500,00. Kom je erachter dat je tekortkomt en nog extra financiering nodig hebt? Bespreek dit dan met jullie contactpersoon. Diegene zal het overleggen binnen het bestuur. Als het goedgekeurd is dan kunnen jullie verder met de organisatie. Veel kan en mag, maar Nirwana heeft zich ook aan regels te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vergunningen voor buitenactiviteiten.

Wat verwachten we van jullie?

  • Je regelt je eigen barploeg
  • Kom met een plan naar je contactpersoon
  • Minimaal 150 bezoekers
  • Opbouw/ afbouw/ opruimen

Meedoen?

Heb jij als groep een super leuk idee? Stuur dan een berichtje naar info@nirwana.nl