Menu Show main menu
Back to top

Nirwana 50 Jaar!

1-JAN-FB-homepagebanner

2020 is het jaar van het Eurovisiesongfestival in Rotterdam, het EK voetbal waar Nederland weer is aan mag mee doen en het jaar dat er weer een F1-race gereden wordt in Zandvoort. Maar 2020 is ook vooral het jaar dat we het 50 jarig jubileum van Nirwana mogen vieren!

Op 3, 4 & 5 april 2020 heten we iedereen van harte welkom om samen met ons 50 jaar Nirwana te vieren. We zijn het gehele weekend geopend en hebben een prachtig programma hiervoor klaar staan.

We beginnen op vrijdag 3 april met de Nirwana top 50. Welke artiesten definiëren jouw Nirwana tijd. Iedereen kan van te voren zijn of haar top 3 opgeven van artiesten die in Nirwana of op het Nirwana Tuinfeest hebben gespeeld.  Op vrijdag 3 april zullen de Nirwana dj’s, die je jaren lang van fantastische platen hebben laten genieten, de top 50 van deze artiesten laten horen.

Op zaterdag 4 april gaan we door met een avond vol live muziek. Tijdens deze avond kun je genieten van de Lieropse muzikanten die jarenlang ons podium hebben bespeeld. Naast Lieropse helden hebben we om deze avond af te sluiten ook Nationale helden gestrikt, maar daar later meer over. 

Om ons feestweekend af te sluiten hebben we op zondag 5 april een familiedag. Op deze dag is iedereen welkom van jong tot oud. We hebben van alles op het programma staan, maar dat zal later bekend worden.

Al met al dus genoeg reden om 1, 2 of misschien wel 3 dagen naar Nirwana te komen. Dus ‘save the date’ en kom op 3, 4 & 5 april samen met ons het 50 jarig bestaan van Nirwana vieren!

Hele programma

Reageren: