Menu Show main menu
Back to top

Uitstel evenementen tot 1 juni

9080787325159036053000658191436174678556672n

In de persconferentie van afgelopen maandag avond zijn nieuwe maatregelen ingesteld. Evenementen tot en met 1 juni kunnen wegens het corona virus niet doorgaan. Dit betekend dat we het Jubileum weekend wederom moeten verplaatsen. Ook voor Scummy MenBirdcage 2020, Speciaalbieravond en Nirwana Voetbaltoernooi 2020 gaan we op zoek naar een passende oplossing. We gaan met het bestuur en de werkgroepen opnieuw in overleg en hopen zo snel mogelijk met meer informatie te komen.

Verdere updates volgen, we houden je via www.nirwana.nl en onze socials op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het jubileum weekend en de hierboven genoemde evenementen.

MEER INFORMATIE IVM HET JUBILEUM WEEKEND:

TICKETS
De gekochte kaarten zijn geldig tijdens de nieuwe datum. Bezoekers die verhinderd zijn of wegens andere redenen niet bij ons feest aanwezig kunnen/willen zijn, krijgen de optie om hun geld terug te krijgen. Iedereen die een kaartje heeft gekocht ontvangt hierover een mail met daarin meer informatie.

VRIJWILLIGERS
Natuurlijk kan dit fantastische jubileum weekend niet plaatsvinden zonder de hulp van alle enthousiaste vrijwilligers. We hopen jullie tijdens de nieuwe datum alsnog te mogen verwelkomen. In de loop van de week kunnen jullie een telefoontje verwachten van Anne Dat of Eefje van Stiphout.

Let goed op jezelf en een ander! Stay safe!


Reageren: